Design lámpa, mennyezeti lámpasziget világítás nélkül

Design lámpa, mennyezeti világítás lámpasziget világítás nélkül

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget világítás nélkül

 

 

LED mennyezeti világítás polisztirollal saját kezűleg? Új termékeink segítségével – beépítésre kész polisztirol stukkókkal – a lámpaszigetet saját elképzelései alapján valósíthatja meg.

Izzó nélküli lámpaszigeteinket polisztirolból gyártjuk és egy darabban szállítjuk. A LED izzókat a helyszínen szerelheti be. LED izzókat, LED szalagokat, többszínű RGB szalagokat és egyéb kellékeket LED shopunkban talál.

Legyen kreatív és valósítsa meg mennyezeti világítását az Ön ötletei alapján!

18 Items

per page
Set Descending Direction

18 Items

per page
Set Descending Direction

1 beltéri stukkó, 5 stukkódíszítési megoldás!

A Dombóvár 14, az Abony 21 és az Érd 10 beltéri stukkók, a legnépszerűbb díszléceink.

Ezekben a videókban megmutatjuk Önnek, hogyan tudja otthonát egységesen, visszafogott eleganciával díszíteni stukkóinkkal.

Stukkódíszítés és funkció egyben, 5 felhasználási lehetőség!

Kérem most nézze meg a videókat!

Polisztirol lámpasziget egyedi mennyezeti világítás megvalósításához

Polisztirol mennyezeti lámpa LED izzó és LED szalag beépítéséhez

Webáruházunkban 12 különböző lámpaszigetet kínálunk, melyek segítségével a LED izzó beépítése gyerekjáték. Az XPS alapanyagból készült polisztirol lámpaszigetbe elképzelése szerint építhet be LED izzókat, LED paneleket és LED szalagokat. A beépíthető LED izzók és dekoratív polisztirol stukkóink segítségével otthonában egyedi LED mennyezeti világítást hozhat létre, mely praktikus, energiatakarékos és esztétikus is. Mennyezeti lámpáink ideálisak konyhasziget, étkezőasztal, gyerekszobában íróasztal, nappaliban ülőgarnitúra feletti stílusos megvilágítására. Részletek>>>

LED spotok beépítésére alkalmas lámpaszigeteink

 

Kínálatunkban 9 mennyezeti lámpa közül választhat, melyekbe LED izzókat, LED paneleket és LED szalagokat építhet be. A LED szalagok vagy RGB szalagok a lámpatest oldalába, a LED izzók a polisztirol lámpasziget alsó részébe szerelhetők. Így hozhat létre egy árnyék nélküli, indirekt fényt a helyiség hangulatos megvilágításához és igény szerint direkt világítást is kapcsolhat, melyet tetszőleges irányba fordíthat. A LED szalagok indirekt fényét tetszés szerint állíthatja be erősebbre vagy gyengébbre, RGB szalagok esetében a hangulatának megfelelő színt is kiválaszthatja. A LED izzók és LED szalagok beépítésére alkalmas mennyezeti lámpa ügyfeleink körében igen kedvelt, hiszen az indirekt világítás otthonunk meghitt hangulatáért felel. Az indirekt világítás állítható fényereje segít a kicsiknek esténként félelem nélkül elaludni és reggel könnyebben felébredni. Részletek>>>

LED spotok és LED szalagok beépítésére alkalmas lámpaszigeteink

 

Nézze meg LED spotok és LED szalagok beépítésére alkalmas lámpaszigeteinket

Egyedi polisztirol lámpasziget

Előregyártott mennyezeti lámpaszigeteinkkel LED világítása tervezése során nem kell kompromisszumot kötnie. Amennyiben beépítésre kész LED lámpáink között nem találta meg az ízlésének megfelelőt vagy egy egészen egyedi LED izzó elrendezési ötlete támadt, a polisztirol LED izzó nélküli lámpasziget az Ön számára ideális választás!

A LED izzó nélküli lámpasziget az egyedi LED világítás praktikus és költségkímélő változata. A készre gyártott polisztirol lámpaszigetbe az Önnek tetsző LED világítást építheti be – a direkt világítás kialakításához LED izzókat, LED paneleket, a direkt és indirekt világítás megvalósításához LED szalagokat és LED izzókat. A polisztirol lámpaszigetek számtalan lehetőséget kínálnak Önnek egyedi LED mennyezeti világítás kialakításához.

Rozetta lámpákhoz?

Szerencsére annak az időnek vége, amikor energiatakarékos és dekoratív, rozettával díszített mennyezeti lámpa közül kellett választania. Az elmúlt években végbement gyors technikai fejlődésnek köszönhetően a LED világítás nagyon alacsony áramfogyasztást igényel és csekély hőt ad le, mely lehetővé teszi a LED világítás polisztirolba való beépítését. Így fantáziája és egyedi LED világítása útjába semmi se állhat! Csak arra kell figyelnie, hogy LED izzót használjon. A halogénlámpák túl sok hőt termelnek és ezért alkalmatlanok a polisztirol rozettában való használatra.

Polisztirol mennyezeti lámpaszigeteinknek köszönhetően az egyedi design és exkluzív lámpák új lehetőségeket nyitnak a mennyezeti világítás történetében, hiszen Ön döntheti el, mennyire világos, milyen színű LED izzókat és LED szalagokat szeretne használni.

Előregyártott polisztirol lámpaszigeteink egyedi ötletek megvalósításához további előnyöket kínálnak! Ön dönti el, milyen elrendezést alakít ki a LED izzókkal, LED panelekkel. Mi lenne, ha különböző lámpaformákat kombinálna? Így biztosan érdekes és változatos lámpaszigetet hozhat létre! A LED izzók beépítése előtt egy oldószermentes vízbázisú festékkel lefestheti a polisztirol stukkót – nem muszáj fehéren maradnia! Találjon ki egy különleges LED világítást!

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/1000x500-3 íves, világítás nélkül

 

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Nyíregyháza 201/460x460 világítás nélkül

 

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Nyíregyháza 201/970x460 világítás nélkül

 

Webáruházunkban többek között LED világítás nélküli polisztirol mennyezeti lámpaszigeteket is kínálunk. Itt megtalálja a LED spotok beépítésére alkalmas lámpatesteket és olyan polisztirol lámpaszigeteket is, melyekben LED spotok és LED szalagok beszerelését is elvégezheti. A következő oldalakon polisztirol segítségével megvalósított LED mennyezeti világításokat mutatunk be.

I. Megoldások LED izzókhoz: polisztirol stukkó LED spot beépítéséhez

LED izzók, LED panelek beépítéséhez használható polisztirol stukkó mennyezeti lámpáinkat különböző mintával, méretben és formában kínálunk. Mind a 12 lámpaszigetbe az Ön által kiválasztott LED izzó, LED panel tetszőleges beépítésére van lehetősége. Minden polisztirol mennyezeti lámpa vízbázisú festékkel festhető.

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/500x500-2 világítás nélkül

 

Az XPS alapanyagból előállított LED izzó nélküli mennyezeti világítás ügyfeleink körében nagyon kedvelt, hiszen egyedi lámpaszigetet hozhat létre konyhasziget és reggelizőpult felett. Mennyezeti világításaink nappalik, gyerekszobák és étkezők kedvelt direkt világításai. A polisztirol design lámpák egy világos, direkt fényt adnak, mellyel otthonában az Ön által kiválasztott területeket kihangsúlyozhatja.

Mikor döntsön polisztirol lámpaszigeteink mellett?

  • Ha nem szabványos mennyezeti világítást szeretne, …

  • Ha egyedi elképzeléseit LED izzókkal szeretne megvalósítani, …

  • Ha esztétikus, könnyen tisztítható és praktikus megoldást keres LED izzók alkalmazásával, …

… akkor minden polisztirol LED izzó nélküli lámpasziget ideális az Ön számára!

A továbbiakban bemutatjuk Önnek polisztirol stukkóinkat, melyekbe LED izzókat és LED paneleket építhet be gyorsan és könnyedén:

Az Érd 10 polisztirol lámpasziget diszkrét mintájáról ismerhető fel. Ez a lámpasziget különösen kedvelt ügyfeleink körében, hiszen az energiatakarékos LED izzókkal tökéletesen illik a különböző modern berendezési stílusú otthonokba.

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/500x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/500x500-3 íves, világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/1000x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/1000x500-3 íves, világítás nélkül

 

További termékcsoportot képeznek a Dombóvár 14 díszléccel ellátott lámpaszigetek, melyek a klasszikus minta képviselői. Az időtlen mintával ellátott polisztirol mennyezeti lámpasziget tökéletesen illik modern környezetbe. Hogyan mutatna ez a saját kezűleg összeállított mennyezeti világítás a nappaliban vagy az étkezőasztal felett? Ön is szívesen beépítene egy helytakarékos LED mennyezeti lámpát a folyosóra?

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Dombóvár 14/500x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Dombóvár 14/500x500-3 íves, világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Dombóvár 14/1000x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Dombóvár 14/1000x500-3 íves, világítás nélkül

 

Még elegánsabbak a Kecskemét 21 díszléccel ellátott lámpatestek. A feltűnő és magas stukkó miatt az abból készített design mennyezeti lámpák nagyobbak. A rusztikus és klasszikus stílus kedvelői választják ezeket a lámpaszigeteket, hiszen a polisztirol stukkó és LED izzó kombinációja napjaink slágere. Próbálja ki!

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kecskemét 21/500x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kecskemét 21/500x500-3 íves, világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kecskemét 21/1000x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kecskemét 21/1000x500-3 íves, világítás nélkül

 

Mennyezeti világítás LED izzóval – beépítési útmutató

Esztétikus polisztirol lámpaszigeteinkbe LED izzókat, LED paneleket otthonában is beépíthet. A LED lámpákat és a szükséges kellékeket, mint pl. kábelek, wago összekötő ugyancsak webáruházunkban érheti el. A különböző LED izzókhoz dönthető és fix kereteket talál eltérő színben, melyekhez a megfelelő GU 10 foglalatokat is megrendelheti. Tekintse meg LED shopunkat és válasszon LED izzó és kellék kínálatunkból!

A következő képgalériában megmutatjuk Önnek a LED lámpa polisztirol lámpaszigetbe való beépítését. Az eredmény egy LED izzóval ellátott mennyezeti világítás, melynek elhelyezését és mennyiségét Ön határozza meg.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

II. LED mennyezeti világítás megoldások: LED spot és LED szalag beépítésére alkalmas lámpaszigetek

Kínálatunkban megtalálhatók különböző mintájú, méretű és formájú LED mennyezeti világításaink. Mind a 9 lámpatestbe egyenként választhat LED szalagot és LED izzót, melyet a helyszínen építhet be. Vízbázisú festékkel ezek a polisztirol lámpaszigetek is festhetők.

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Budapest 303/202 világítás nélkül

 

Amennyiben fehér fény helyett színes RGB szalagot szeretne beépíteni, nem csak a fény erejét, hanem a színét igény és tetszés szerint állíthatja be. Lelkére fényterápiaként pozitívan fog hatni.

A sokféle mennyezeti direkt és indirekt lámpát ügyfeleink LED szalaggal, LED izzóval és LED panellel építik be. Így jönnek létre egyedülálló lámpaszigetek nappalik, hálószobák és gyerekszobák részére. Webáruházunkban ezeket a formákat rendelheti:

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Nyíregyháza 201/460x460 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Nagykanizsa 208/460x460 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kőbánya 214/460x460 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Nyíregyháza 201/970x460 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Nagykanizsa 208/970x460 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kőbánya 214/970x460 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Budapest 303/202 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Debrecen 304/205 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Győr 308/209 világítás nélkül

 

Egyedi lámpasziget ötletek: varázslatos lámpaszigeteket

Egyedi lámpasziget ötletek

 

Varázslatos lámpaszigeteket

 

Klasszikus keretet szeretne? Válassza téglalap és négyzet alakú lámpaszigeteinket LED izzók és LED szalagok beépítéséhez Szigetvár 400 és Szigetvár 401 díszlécekkel. A lépcsőzetesen ereszkedő díszlécek hangsúlyozzák a mennyezeti lámpasziget eleganciáját és egy lágy átmenetet képeznek a design lámpa és a mennyezet között. El tudja képzelni ezt a varázslatos lámpaszigetet az Ön otthonában?

Mennyezeti stukkó léc polisztirolból Szigetvár 400

 

Mennyezeti stukkó léc polisztirolból Szigetvár 401

 

Ön választhatja ki, hogy a 287 mm széles, Szigetvár 401 nevű polisztirol lámpaszigetet választja vagy a 190 mm keskeny Szigetvár 400-at szeretné használni. Mindkét polisztirol díszléc hangulatos lámpaszigetet varázsol Önnek.

Mindkét díszlécet kérheti méretre szabva, hogy a munka kivitelezése még egyszerűbb és gyorsabb legyen. Mikor valósítja meg ötletét a könnyen kezelhető stukkókkal és energiatakarékos LED izzókkal?

LED mennyezeti világítás ötletek készre gyártott lámpaszigettel

A következő képgalériában ötleteket mutatunk Önnek LED mennyezeti lámpák felhasználására. Webáruházunkban több különböző mennyezeti lámpát talál beépített LED izzóval. Az alatt láthatja polisztirol lámpaszigeteinket LED izzóval beépítve a modern, direkt világítás és LED szalagokkal, LED izzókkal a hangulatos kombi világítás megvalósításáért.

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 meleg fehér

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 meleg fehér

 

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 meleg fehér

 

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 RGB LED

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 RGB LED

 

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 RGB LED

 

Lámpaszigetek LED világítással

Polisztirol lámpatest termékeinket és komplett LED mennyezeti világításainkat tökéletesen lehet más díszlécekkel, rozettákkal és sarokdíszekkel kombinálni. Az esztétikus mennyezeti stukkók kialakításához L-profiljainkat és U-profiljainkat megtalálja állandó kínálatunkban, melyekbe ízlése szerint LED izzókat, LED paneleket helyezhet. A díszléceket ugyanolyan minta díszíti, mint LED izzó nélküli és direkt világításhoz használt komplett LED mennyezeti lámpáinkat. Az L-profilú polisztirol stukkókat a lámpaszigetek kiépítéséhez a fal mentén, az U-profilokat a faltól a helyiség közepe felé vezetve építheti be vagy hosszú lámpa kiépítését is megvalósíthatja. A praktikus polisztirol stukkó a modern LED világítással így lesz hangulatos és egyben látványos is!

Hálószoba világítás stukkó díszlécekkel

 

Konyhai direkt világítás stukkó lécekkel

 

Díszlécbe épített LED spotok konyhában

 

LED izzó beépítésére alkalmas polisztirol stukkó kínálatunk és további ötletek lámpaszigetek megvalósításához

Kombi világításhoz is kínálunk U-profilokat és L-profilokat, melyekbe LED szalagok és LED izzók építhetők. Használja a lámpasziget direkt fényét tanuláshoz és játékhoz, és közben élvezze az árnyék nélküli, indirekt világítást. Tekintse meg webáruházunk kínálatát, ahol ízlésének megfelelő egyszínű LED szalagokat vagy többszínű RGB szalagokat választhat. Fedezze fel a modern polisztirol stukkó és a hosszú élettartamú, energiatakarékos LED világítás előnyeit! Valósítson meg hangulatos lámpaszigetet LED világítással és élvezze a modern mennyezeti stukkót! A polisztirol díszléceket és lámpákat kényelmesen otthonról rendelheti meg!

LED spot és LED szalag stukkó díszlécben

 

Stukkó díszléc indirekt és direkt világítással

 

Stukkó díszléc LED világítással

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket