Stukkó díszlécek indirekt világítás kiépítéséhez

Stukkó díszlécek indirekt világítás kiépítéséhez

Ezen az oldalon otthondíszítési ötleteket mutatunk Önnek különböző polisztirol díszlécek felhasználásával, melyek speciálisan a LED szalagok beépítésére lettek kifejlesztve. A különböző méretű és profilú díszlécek és azok kiegészítő elemei, pl. sarokelemek és karnistámaszok sok változatos otthondíszítési ötlet összeállítását teszik lehetővé.

Válasszon ki egy díszítési ötletet és kattintson a megfelelő képre. A megnyíló oldalon megtalál minden méretben és profilban illeszkedő stukkóelemet és díszlécet és azok kiegészítő elemeit szériakínálatunkból, melyeket ehhez az összeállításhoz használtunk.

Ezen az oldalon számos hasznos információt talál stukkózás, otthondíszítés, lakásdesign témában, valamint videóinkban megmutatjuk Önnek, milyen egyszerűen és gyorsan elvégezhető a lakásdíszítés.

5 Items

per page
Set Descending Direction

5 Items

per page
Set Descending Direction

Stukkó díszlécek indirekt világítás kiépítéséhez

Natúr homlokzati profilok beltéri díszítéshez

A natúr polisztirol homlokzati profilok remek alternatívái a beltéri díszítésnek. A natúr homlokzati profilok nem csak a homlokzaton használhatók ablakkeretként és ajtókeretként, hanem beltérben ajtókeretezéshez és ablakkeretezéshez is. A fenti ötleteknél csak az adott díszítési ötletekhez használt stukkóprofilokat adjuk meg.

Stukkó dekoráció beltéren kültéri natúr lécekkel

 

A „Homlokzati stukkó” kategóriában megtalálja a „Kültéri stukkó, homlokzati díszléc” című alkategóriát, mely minden natúr kültéri stukkó homlokzati profilt tartalmaz: különböző stukkóprofilú díszléceket. Ezzel a beltéri díszítésnél is hangsúlyos dekorációt hozhat létre és egy egyedi ajtó- és ablakkeretezést valósíthat meg boltíveknél és ablak nélküli felületeken:

Itt juthat el a natúr homlokzati profilok áttekintéséhez >>>

Otthondíszítés díszlécek és stukkóprofilok segítségével

A natúr homlokzati profilok természetesen az egyszerű díszlécekkel kombinálhatók. Ezzel nő az otthondíszítési lehetőségek száma. Amennyiben ezeket a díszléceket a fal és mennyezet közé ragasztja, rövid időn belül esztétikus dekorációt hozhat létre. Tekintse meg ajánlatainkat, hogy megtalálja igényének és ízlésének megfelelő stukkóprofilokat és stukkóelemeket egy egyedi, kreatív otthondíszítés megvalósítása érdekében.

Holker díszléc, holkerléc

 

Válasszon széles díszléc kínálatunkból, mely személyes ízlésének megfelel. A különböző méreteknek és mintáknak köszönhetően biztosan talál valamit, mely Önnek tetszik. Győződjön meg róla:

Itt juthat el a beltéri díszlécek áttekintéséhez >>>

Díszlécek és karnistakaró díszlécek LED világítással

A valóban egyedi lakásdíszítés további lehetőségét kínálják a natúr homlokzati profilok, ha a natúr homlokzati profilokat egyszerű díszléccel vagy direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszléccel kombinálja. Az energiatakarékos LED világítás beépítésére alkalmas díszlécek és karnistakaró díszlécek nappaliját a nyugalom szigetévé varázsolhatják. A LED világítás kialakítására alkalmas díszlécek és függönykarnisok beépítése olyan egyszerű és gyorsan elvégezhető, mint a natúr homlokzati profilok és díszlécek rögzítése.

LED rejtett világítás hangulatvilágítás

 

Válassza kínálatunkból a direkt és indirekt világítás kialakításához azt a díszlécet, mely Önnek tetszik. Különböző méretű és mintájú profilokat tartogatunk az Ön számára. Vessen rá egy pillantást:

Itt juthat el a direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek áttekintéséhez >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket