Üdvözöljük!

Oszlopfő kvarchomok műgyanta bevonattal

Oszlopfő kvarchomok műgyanta bevonattal

Kültéri, kérgesített felületű polisztirol oszlopfő

Az oszlopfők felhasználhatóak meglévő oszlop, oszlopok, pillérek, dekorációs oszlopok díszítésére.

Kültéri oszlop esetén, kvarchomokkal és műgyantával kezelt felületű, polisztirol oszlopfő használatát javasoljuk, hiszen kültéri használat esetén nagyobb a mechanikai sérülések veszélye. A polisztirol oszlopfő könnyedén a kívánt színre festhető, egy vízbázisú festékkel.


Esztétikailag kiemelkedően fontos, hogy az oszlopfő mintázata megegyezzen az oszloptalp mintájával.
Amennyiben nem épített oszloplábat, tanácsos oszlopfőt beépítenie, hiszen ez adja meg oszlopa fő ékét, mely egyből magával ragadja, vonzza a tekintetet.

Válassza ki az Ön számára megfelelő átmérővel rendelkező oszlopfő díszítést, melyhez méretben passzoló 2 mintázatú oszlop borítás, oszlopláb és számos beépítést könnyítő kiegészítő közül választhatja ki, az Ön otthonához illő darabokat.

Oszlopfőink fél darabokban kaphatóak, így az áruk is fél darabra vonatkozik. Az oszloptestek negyed darabokban kaphatóak, áruk egy negyed darab 1 méterére vonatkozik.

1-60-ig Össz.: 69

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Oldal:
  1. 1
  2. 2

1-60-ig Össz.: 69

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Oldal:
  1. 1
  2. 2

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.