Üdvözöljük!

Kültéri polisztirol oszlop kéregbevonattal a gyártótól

Kültéri polisztirol oszlop kéregbevonattal a gyártótól

Kérgesített polisztirol oszlopok, bordázott felületű oszloptörzs burkolat

Kültéri oszlop esetén, a kezelt felületű, kérgesített polisztirol oszlop, oszlop borítás használatát javasoljuk. A kültéri oszlopok számos mechanikai sérülésnek vannak kitéve, ezért fontos, hogy kültéri használat esetén az oszlop megfelelően kezelt legyen.

Az oszloptest mintázata megegyezik a régi görög oszloptörzs díszítéssel, anyagában és kivitelezésében ezzel szemben eltérnek, hiszen a mai kor elvárásainak megfelelően anyagukban könnyed, kivitelezésükben pedig egyszerű és gyors polisztirol oszlopok, más nevén hungarocell oszlop testeket kínálunk.

Válassza ki az Ön számára megfelelő átmérővel rendelkező oszlop díszítést, melyhez méretben passzoló 3 oszlopfő, oszlopláb és számos beépítést könnyítő kiegészítő közül választhatja ki az Ön otthonához illő darabokat.

 

Oszlopfőink fél darabokban kaphatóak, így az áruk is fél darabra vonatkozik. Az oszloptestek negyed darabokban kaphatóak, áruk egy negyed darab 1 méterére vonatkozik. 

23 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

23 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

 Kültéri kérgesített polisztirol bordázott oszlop burkolat, oszloptest

 

 Oszlop, pillér dekoráció polisztirol elemekkel

 Kérem, tekintse meg rövid videó összeállításunkat, ahol bepillantást nyerhet a gyors és könnyű munkálatokról illetve a végeredményről.
Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!
Rezsianyagok, alapanyagok a beépítéshezOszlopfő stukkó ragasztásaOszloptalp, illesztése, ragasztásaOszlopfők előkészítése ragasztáshozOszlopfő felragasztásaOszlopfő beépítésOszloptest ragasztásaOszloptest beépítése, felhelyezéseOszloptest elemek illesztéseOszloptest elemek ellenőrzése


Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!
 Műgyanta kiöntéseOszloptest illesztés lekenése műgyantávaloszloptest és oszlopfő illesztés összedolgozásaKvarchomok kiöntése egy nagyobb papírlapraKvarchomok fújása a gyantáraElemek összedolgozása utáni száradás
 
Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!
  Vizesbázisú festékFestésFestés folyamataOszlop festéseFestett oszlop

 


Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!
   
Mosólábazat készítéseMosólábazatOszlop lábazatFugázóanyagOszlop, oszlopfőMosólábazat, oszloptalpVégeredmény, a kész oszlop

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.