Stukkó ötletek boltíves ajtók díszítéséhez

Stukkó ötletek boltíves ajtók díszítéséhez

Ezen az oldalon boltíves ajtók díszítési ötleteit láthatja, melyek különböző stukkóprofilokkal készülnek. Az ajtókeretezés feltűnő eleme az íves felső rész, melyet mindkét oldalon oszlop zár le. Az ajtónyílás két oldala négyzet alakú oszlopokkal díszített.

Válasszon ki egy otthondíszítési ötletet és kattintson a megfelelő képre. A megnyíló oldalon megtalál minden méretben és stukkóprofilban egymással azonos stukkót, díszlécet és azok kiegészítő elemeit oldalunk szériakínálatából, melyet az adott otthondíszítéshez használtunk.

Az oldalon továbbá hasznos információkat talál stukkómunka, otthondíszítés témában videókkal, melyek megmutatják Önnek, milyen egyszerű és gyors az otthondíszítés végrehajtása stukkóval.

3 Items

per page
Set Descending Direction

3 Items

per page
Set Descending Direction

Stukkómunkák – stukkóprofilok a beltéri díszítéshez

Ezen az oldalon otthondíszítési ötleteket talál boltíves ajtókhoz:

Az oldal tetején a táblázatban díszítési javaslatainkat és otthondíszítési ötleteinket találja polisztirol stukkóprofilok felhasználásával dekoratív ajtó- és ablakkeretezés megvalósításához. Natúr homlokzati profiljaink tökéletesen alkalmasak beltéri díszítéshez és egymással kombinálhatók:

 

Íves stukkó díszítés

 

 

Íves stukkó ötletek

 

A speciális sarokelemek megkönnyítik munkáját és időt is spórolnak. Így a polisztirol stukkókkal rövid időn belül egy változatos és egyedi ablakkeretezést és ajtókeretezést valósíthat meg. A hajlítható díszléc használatával Ön döntheti el, milyen sugárban díszíti ablakát vagy ajtaját vagy milyen hullámos formát hoz létre. Tekintse meg kínálatunkat. Kreativitásának és fantáziájának semmi nem szab határt. Valósítsa meg személyes otthondíszítési ötleteit!

Amennyiben a fenti áttekintés képére kattint, megnyílik egy új oldal, melyen minden stukkóprofilt és kiegészítőelemet megtalál, melyet az ajtókeret/ablakkeret képez. Az otthondíszítési ötlethez használt stukkóelemek méretben és stukkóprofilban megegyeznek egymással és szériakínálatunkból származnak: natúr homlokzati profilok, díszlécek és stukkólécek – minden kiegészítő elemmel együtt (pl. sarokelemek és végelemek). Állítsa össze a homlokzati profilokat, stukkóprofilokat és díszléceket igénye szerint. Biztosan vannak további otthondíszítési ötletei, melyben a stukkóelemeket érdekesen és változatosan kombinálhatja egymással az egyedülálló végeredmény érdekében, mely az Ön személyiségét is tükrözi. Ne feledje, a díszítéstől függ, mennyire érzi jól magát otthonában.

Fontos információk a hajlítható díszlécek beépítésénél beltéri díszítés során

A mellékelt videóban megtekintheti a hajlítható díszléc beépítésének lépéseit és a homlokzati profilok ragasztását oszlopfőként. Az oszlopfő már egy másik stukkóprofillal is tetszőlegesen variálható. A polisztirol stukkóprofilok/homlokzati profilok könnyen kezelhetők és sokoldalúan beépíthetők.

 

Ebben a videóban megmutatjuk a díszlécek ajtónyílásokhoz történő beépítését. Az ablakkeretként vagy ajtókeretként használt stukkóprofilok boltíves ajtókhoz és fülkékhez is beépíthetők. A videók figyelmes megtekintésénél számos trükköt árulunk el, melyet a kész ajtó- és ablakkeretnél soha nem sejtenénk.

Ez a videó inspirálja Önt egy egyedi ötlet megvalósításához? Használja kreativitását beltéri otthondíszítéshez!

Ebben a videóban láthatja, hogyan válhat egy egyenes homlokzati profilból hajlítható díszléc. Először vágja méretre a homlokzati profilt vagy díszlécet. Egy gérvágó láda jó szolgálatot tesz, hiszen a távolságokat a fűrészelésnél könnyebb betartani és megkönnyítik a munkát.

 

A belső ívre hajlítható díszlécnél a felső oldalon tesz bevágásokat, melyeket a mennyezetre ragaszthat. A külső ívre hajlítható díszléc alsó oldalát vágja be, melyet a falra rögzíthet. Minél sűrűbbek a bemetszések, annál hajlékonyabb a díszléc, így a stukkó könnyebben hajlítható. A hajlítható díszléc polisztirol ragasztóval történő rögzítés után a felesleges ragasztót a stukkóprofilhoz illő profilsimítóval törölje le és élvezze az esztétikus eredményt.

Inspirálja ez a videó az egyedi otthon díszítéséhez? Fedezze fel kézügyességét és használja azt otthona dekorálásához.

Natúr homlokzati profilok beltéri díszítéshez

A natúr polisztirol homlokzati profilok remek alternatívái a beltéri díszítésnek. A natúr homlokzati profilok nem csak a homlokzaton használhatók ablakkeretként és ajtókeretként, hanem beltérben ajtókeretezéshez és ablakkeretezéshez is. A fenti ötleteknél csak az adott díszítési ötletekhez használt stukkóprofilokat adjuk meg.

Stukkó dekoráció beltéren kültéri natúr lécekkel

 

A „Homlokzati stukkó” kategóriában megtalálja a „Kültéri stukkó, homlokzati díszléc” című alkategóriát, mely minden natúr kültéri stukkó homlokzati profilt tartalmaz: különböző stukkóprofilú díszléceket. Ezzel a beltéri díszítésnél is hangsúlyos dekorációt hozhat létre és egy egyedi ajtó- és ablakkeretezést valósíthat meg boltíveknél és ablak nélküli felületeken:

Itt juthat el a natúr homlokzati profilok áttekintéséhez >>>

Otthondíszítés díszlécek és stukkóprofilok segítségével

A natúr homlokzati profilok természetesen az egyszerű díszlécekkel kombinálhatók. Ezzel nő az otthondíszítési lehetőségek száma. Amennyiben ezeket a díszléceket a fal és mennyezet közé ragasztja, rövid időn belül esztétikus dekorációt hozhat létre. Tekintse meg ajánlatainkat, hogy megtalálja igényének és ízlésének megfelelő stukkóprofilokat és stukkóelemeket egy egyedi, kreatív otthondíszítés megvalósítása érdekében.

Holker díszléc, holkerléc

 

Válasszon széles díszléc kínálatunkból, mely személyes ízlésének megfelel. A különböző méreteknek és mintáknak köszönhetően biztosan talál valamit, mely Önnek tetszik. Győződjön meg róla:

Itt juthat el a beltéri díszlécek áttekintéséhez >>>

Díszlécek és karnistakaró díszlécek LED világítással

A valóban egyedi lakásdíszítés további lehetőségét kínálják a natúr homlokzati profilok, ha a natúr homlokzati profilokat egyszerű díszléccel vagy direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszléccel kombinálja. Az energiatakarékos LED világítás beépítésére alkalmas díszlécek és karnistakaró díszlécek nappaliját a nyugalom szigetévé varázsolhatják. A LED világítás kialakítására alkalmas díszlécek és függönykarnisok beépítése olyan egyszerű és gyorsan elvégezhető, mint a natúr homlokzati profilok és díszlécek rögzítése.

LED rejtett világítás hangulatvilágítás

 

Válassza kínálatunkból a direkt és indirekt világítás kialakításához azt a díszlécet, mely Önnek tetszik. Különböző méretű és mintájú profilokat tartogatunk az Ön számára. Vessen rá egy pillantást:

Itt juthat el a direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek áttekintéséhez >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket