Modern nappali világítás praktikusan és kedvező áron

Beltéri stukkó , LED világítás

Modern nappali világítás praktikusan és kedvező áron

A modern nappali világítás praktikus, esztétikus, energiatakarékos és kedvező árú is egyszerre. Elég nagy kihívásnak tűnik, ugye? Ráadásul a nappali világításnak többfunkciósnak kell lennie, hiszen ez otthonunk központi helyisége, ahol összegyűlik a család apraja-nagyja. Az itt végzett különböző tevékenységek különböző világítást is igényelnek. Mégis hogyan lehet ennyi mindent ötvözni és saját igényeinkre szabott nappali világítást kialakítani? A polisztirol díszlécek LED spot lámpákkal és LED szalagokkal kombinálva lehetővé teszik a szép és gazdaságos nappali világítás kialakítását anélkül, hogy vagyonokat kellene fizetni érte. Felkeltettük az érdeklődését? Tudjon meg többet a polisztirol stukkó és LED világítás nyújtotta lehetőségekről!

Spot lámpa és rejtett világítás nappaliba

A LED fényforrások számtalan előnyt biztosítanak a felhasználóknak, hiszen egy LED spot lámpa vagy egy LED szalag

  • energiafelhasználása sokkal alacsonyabb, mint egy halogén lámpáé

  • élettartama hosszú, akár 50.000 óra

  • fénye kellemes

  • akár szabályozható fényerejű, azaz dimmelhető is lehet

  • a fénycsövekkel ellentétben remekül bírja a kapcsolgatást

  • alacsony karbantartási igényű

  • kicsi helyigényű

  • különböző színekben kapható, akár többszínű változatban is (RGB LED szalag)

  • minimális hőt termel, így akár polisztirol díszlécbe is beépíthető

 

Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

 

Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

 

A LED spot lámpa kiválóan alkalmas célzott, direkt világítás kialakítására. A nappaliban a legtöbbször a dohányzóasztal fölött és az olvasósarok megvilágításához használnak LED spot lámpákat. A LED spot lámpához méretben illő, billenthető keretek segítségével a fényt pontosan oda tudja irányítani, ahol arra szükség van. A drága és körülményes gipszkartonozás helyett válasszon inkább kedvező árú, kimondottan LED spot lámpa beépítésére kifejlesztett polisztirol díszléceket! A direkt világítás kialakítására alkalmas stukkóprofilok alsó részébe könnyedén beépíthető a kívánt mennyiségű LED spot lámpa. A ledes stukkó oldalsó részét dekoratív stukkóprofil díszíti. A LED spot lámpa beépítésére tervezett stukkóprofilok több különböző méretben és számos stukkómintával kaphatóak. Az oldalfal menti LED világításhoz válasszon L-profilt, a mennyezeti LED világításhoz válasszon U-profilt.

Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

 

Az olvasáshoz szükséges direkt világítás mellett a nappaliban kiemelten fontos a kellemes hangulatvilágítás is. Egy jól kiválasztott rejtett világítás a szemnek kellemes, nem túl erős, mégis látványos.

Az energiatakarékos LED szalagok dimmelhetőek, azaz állítható fényerejűek. Egy távirányító segítségével tehát a rejtett világítás erősségét bármikor az igényeihez és hangulatához mérten szabályozhatja.

 

Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

 

Kifejezetten LED szalagok beépítésére fejlesztettük ki rejtett világítás díszléceinket. Az indirekt világítás kialakításához a díszlécek belsejében egy nútot alakítottunk ki, melybe a LED szalag pontosan beilleszthető. A rejtett világítás díszlécek több különböző méretben, számos különböző stukkómintával kaphatóak.

 

LED szalag beépítéséhez rejtett világítás díszléceinket itt tekintheti meg >>>

Direkt fény és hangulatvilágítás együttes kialakítása a nappaliban

 

LED stukkó rejtett és közvetlen LED világítás kialakításához

 

LED stukkó rejtett és közvetlen LED világítás kialakításához

 

A nappali világítás tervezése során érdemes meghatározni, hogy a helyiség melyik részében lesz szükség LED spot lámpa által biztosított direkt fényre, és hol lesz elegendő a hangulatvilágítás LED szalaggal. Gyakran előfordul azonban, hogy nem tudunk kizárólagos döntést hozni. Gondoljon például bele, hogy tévénézéshez a kanapé fölött bőven elegendő egy kevésbé intenzív rejtett világítás. Ha azonban olvasni vagy rejtvényt fejteni szeretne ugyanezen a kanapén ülve, már kellő fényerőre és célzott helyi világításra, azaz direkt fényre van szüksége. Pontosan ez és ehhez hasonló hétköznapi szituációk és ügyfeleink tapasztalatai inspiráltak minket a kombi díszlécek megtervezésére. A kombi díszlécek, mint nevük mutatja, lehetővé teszik a direkt és indirekt világítás kombinációját. A kombi stukkóprofilok alsó részébe ugyanis LED spot lámpa, oldalsó díszlécébe pedig LED szalag építhető. A mennyezeti direkt és hangulatvilágításhoz válasszon U-profilt, az oldalfal menti kombi világításhoz L-profilt. A kombi díszléceket számos különböző méretben és nagy mintaválasztékkal gyártjuk.

 

LED szalag és LED spot lámpa beépítéséhez kombi díszléceinket itt tekintheti meg >>>

Azonnal beépíthető mennyezeti LED lámpa nappaliba

A LED spotok által biztosított helyi (zóna) világítás és a LED szalagokkal elkészült rejtett világítás mellett mindenképpen szükséges egy mennyezeti LED lámpa nappaliba, mely az alapvilágítást biztosítja. Mennyezti LED lámpa termékeink stukkómintája azonos legkedveltebb díszléceink stukkómintájával, így a nappalit egységes mintával díszítheti. Webáruházunkban választhat LED spot lámpákkal és/vagy LED szalaggal ellátott mennyezeti LED lámpák közül. A LED világítással ellátott stukkólámpák készre szereltek, fehérre festve szállítjuk őket. A helyszínen csak be kell kötni és mennyezetre rögzíteni. Kész is a LED mennyezeti lámpa nappaliba!

 

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

 

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

 

Az azonnal beépíthető, kész mennyezeti LED lámpákat itt tekintheti meg >>>

Modern mennyezeti lámpa nappaliba

Minden vágya egy modern mennyezeti lámpa nappaliba, de nem akar standard megoldást, hanem valami igazán egyedit? Előregyártott lámpaszigeteinkbe a helyszínen építheti be saját elképzelése szerint a LED világítást. Szériatermékként kínálatunkban megtalálható több mennyezeti lámpa-sziget LED spot lámpa beépítésére és LED mennyezeti lámpák is, melyekbe LED szalagok szerelhetőek. Ráadásul több különböző formájú és mintájú lámpasziget közül választhat.

 

Lámpaszigeteket modern mennyezeti lámpához

 

Lámpaszigeteket modern mennyezeti lámpához

 

Lámpaszigeteket modern mennyezeti lámpához

 

A lámpaszigeteket modern mennyezeti lámpához itt tudja megtekinteni >>>

Nappali világítás ötletek

Szívesen nézne még képeket nappali világítás ötletekről? Készítettünk egy összeállítást, melyben különböző stílusú nappali világítás ötleteket mutatunk. Mindegyik nappalit polisztirol stukkóprofilok díszítik. Klasszikus vagy modern díszlécet választ a nappali világítás kiépítéshez– csak az Ön ízlésén múlik. Merítsen ötleteket ügyfeleink már megvalósított elképzeléseiből és vágjon bele a saját nappali világítása tervezésébe!

 

Nappali lakberendezési ötletek stukkó díszléccel

 

Nappali lakberendezési ötletek stukkó díszléccel

 

Nappali lakberendezési ötletek stukkó díszléccel

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket