LED panelek, LED izzók

LED világítás

LED panelek, LED izzók

A LED panelek és LED szpotok a legmodernebb világítástechnikai eszközök közé tartoznak, hiszen energiatakarékosak, hosszú élettartamúak és hőtermelésük is elenyésző. Ezen kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően a LED panelek és LED spotok alkalmasak polisztirol díszléceinkbe és polisztirol LED profiljainkba történő beépítésre.

A webáruházunkban található LED panelek különböző formában, méretben és teljesítménnyel érhetők el.

A 3 Watt teljesítményű négyzet és kör alakú LED panelek meleg fehér és hideg fehér fénnyel világíthatják meg otthona vagy üzlete közvetlen fényt igénylő részeit, mint pl. olvasósarkot vagy információs pultot. A 210 lumen fényerejű LED panelek tökéletesen alkalmasak helytakarékos mennyezetvilágítás kiépítésére.

 

Kör alakú LED panel

 

 

Négyzet alakú LED panel

 

Nagyobb teljesítményű LED paneleket is forgalmazunk. A 12 Watt teljesítményű LED panelek négyzet és kör alakúak, valamint hideg fehér vagy meleg fehér fényt adnak le. A 900 lumen fényerejű LED panelek kiválóan alkalmasak közvetlen világítás praktikus kiépítésére pl. nagyobb helyiségekben.

Kínálatunk LED spot izzói 50 mm átmérővel rendelkeznek és GU10 foglalatba helyezhetők. Kiváló minőségű LED spot izzóink hideg fehér, meleg fehér és semleges (természetes) fehér színhőmérséklettel kaphatók webáruházunkban. Egyes LED szpotok dimmelhetők, tehát fényerejük tetszés szerint szabályozható. A LED szpotok kiválóan alkalmasak pl. festmények, tükrök, pultok közvetlen megvilágítására.

 

Philips GU10 meleg fehér LED izzó

 

 

Philips GU10 hideg fehér LED izzó

 

A LED panelek és LED spotok beépíthetők direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas LED stukkóinkba, közvetlen világítás kiépítésére használható LED-es stukkóinkba és világítás nélküli mennyezeti lámpaszigeteinkbe is. Az L és U alakú profilok és lámpaszigetek kiváló minőségű polisztirolból készülnek, olvadáspontjuk 70 Celsius °, így azokban az alacsony hőtermelésű LED panelek és LED izzók bátran alkalmazhatók.

A következő képeken is jól látható, hogy díszléceink dekoratívan díszítik a helyiséget, egyúttal a beépített szpotok közvetlen fényt adnak le a megvilágítandó területre, legyen az egy olvasósarok, íróasztal, festmény, fürdőszoba tükör vagy reggelizőpult. LED-es stukkóink és kiegészítőelemeik segítségével Ön igény szerint alakíthatja ki a megfelelő LED világítást. A LED panelek és LED izzók ráadásul tetszőleges elrendezésben építhetők be, így egyedi LED világítás valósítható meg otthona vagy üzlete bármely helyiségében.

 

Direkt és indirekt világítás stukkó díszlcekkel irodában

 

 

Rejtett világítás direkt világítással kombinálva irodában

 

 

Indirekt és direkt világítás stukkó díszlécbe építve

 

 

Stukkó díszlécek LED ízzók beépítéséhez

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket