Homlokzatdíszítési ötletek lépésről-lépésre 2. Kávatakarás stukkó profilokkal

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről-lépésre 2. Kávatakarás stukkó profilokkal

A felújítás vagy építkezés során fontos az ablak- és ajtókáva szigetelése. Gondosan megtervezett polisztirol kültéri stukkó elemeinkkel ez egyszerűen teljesülhet. Olvasson tovább, hiszen megtudhatja, milyen praktikus megoldásokat nyújtanak az általunk gyártott, kiváló minőségű, polisztirol kávatakaró lécek.

Tekintse meg 2 perces videónkat, melyben bemutatjuk kávatakaró profiljaink praktikus tulajdonságait és verhetetlen előnyeit!

 

 

Az épület hőszigetelésében jelentős szerepet tölt be a nyílászárók körüli káva megfelelő szigetelése, mivel a jó szigeteléssel elkerülhetjük a hőhidak kialakulását. Ezzel otthonunk légkörét és komfortérzetünket is javítjuk, valamint pénztárcánkat is kíméljük.

Zalaegerszeg kérgesített kávatkaró stukko díszléc 150-3152

 

Zalaegerszeg kérgesített kávatkaró stukko díszléc 200-3203

 

Zalaegerszeg kérgesített kávatkaró stukko díszléc 250-3254

 

Az ablak és ajtó körüli káva eldolgozása nem mindig egyszerű, olykor a tapasztalt szakemberek számára is valódi kihívást jelent ez a feladat. Az általunk gyártott kávatakaró lécek precízen kidolgozott élei lehetővé teszik a tökéletes és esztétikus káva kialakítását. A nyílászárócsere utáni káva helyreállításával sem kell hosszasan foglalkoznia, hiszen a polisztirol kávatakaró lécek a vakolat kisebb egyenetlenségeit is elfedik. Ne felejtse, hogy közben szigeteli is a kávát!

Megtekintem a kávatakaró profilokat >>>

Polisztirol kávatakaró léceink előnyei

A polisztirol kávatakaró lécek 2 méter hosszú szálakban készülnek, azokat 3-féle kávamélységgel kínáljuk. A kérgesített ablak díszléc felületét egy speciális bevonattal tesszük erőssé, időjárásállóvá, valamint védetté a mechanikai sérülések ellen.

Kávatakaró lécek illesztése a díszlécéhez

 

Kávatakaró lécek illesztése a díszlécéhez

 

Miért különlegesek kávatakaró léceink?

Kávatakaró profiljainkat úgy gyártjuk, hogy ablakkeretező stukkóprofiljainkkal és előregyártott timpanonjainkkal könnyen összeépíthetőek legyenek. Az ablak és ajtókeretezésre alkalmas díszléceink és timpanonjaink hátoldalát egy illesztő núttal láttuk el melybe tökéletesen passzolnak a kávatakaró profilok illesztő bordái.

Tekintse meg videónkat, melyben megmutatjuk Önnek, milyen egyszerűen beépíthetők kávatakaró díszléceink és az azokkal összeilleszthető ablakkeretező díszléceink! Funkció és díszítés egyben!

 

 

Kávatakaró profilokhoz illő timpanonok ablak keretezéséhez

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket