Homlokzatdíszítési ötletek lépésről-lépésre 1. Harmonikus és letisztult homlokzatdíszítés

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről-lépésre 1. Harmonikus és letisztult homlokzatdíszítés

Háza homlokzatának esztétikus és harmonikus kialakítását tervezi? Önnek ebben szeretnénk segíteni blogbejegyzésünkkel. Kérem olvassa el és megtudhatja, hogyan végezheti el akár Ön is a homlokzatdíszítést, gyorsan és egyszerűen kültéri polisztirol stukkóink beépítésével!

Önnek is tetszik a képen ez a letisztult, modern és esztétikus homlokzatdíszítés? A homlokzat stukkódíszítése kéregbevonatos polisztirol homlokzati profiljaink segítségével egyszerűbb, mint gondolná.

A dekoratív homlokzat létrehozásához az esztétikus megjelenésű Baja 119 kérgesített kültéri stukkót használták fel, mellyel a végeredmény szemet gyönyörködtető. A 183,5 mm magas polisztirol stukkó, osztópárkány és ereszpárkány kialakítására lett tervezve, de nagyobb ablak és ajtó keretezésére is tökéletesen alkalmas. A Baja 119 homlokzati stukkó termékcsaládjába tartozó sarokelemmel az osztópárkány a ház minden oldalán egyszerűen továbbvezethető.

A kültéri stukkóink tervezésénél nem csak az esztétikumra, de a praktikusságra is figyeltünk. Ahogy a keresztmetszeti rajzon is látható, a homlokzati profil felső oldalán lejtés van kialakítva, ezzel a homlokzatra csapódó víz elvezetése megoldott.

Kültéri díszléc baja 119 metszeti rajz

 

 

Baja 119 kérgesített kültéri díszléc bal oldali véglezárás

 

 

Baja 119 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

 

Baja 119 kérgesített kültéri díszléc jobb oldali véglezárás

 

 

Baja 119 kültéri kérgesített díszléc külső sarok elem

 

 

Baja 119 kültéri kérgesített díszléc belső sarok elem

 

 

Baja 119 kültéri kérgesített díszléc sarok elem

 

Baja 119 kérgesített homlokzati stukkó >>>

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A visszafogottan elegáns homlokzatdíszítés az azonos mintájú, de eltérő méretű kültéri stukkók felhasználásával valósítható meg.

A Baja 119 kérgesített polisztirolprofil kisebb testvére a Miskolc 102 homlokzati stukkó. Az azonos mintájú Miskolc 102 profil tökéletesen alkalmas ablakok keretezésére. Kérgesített kültéri profiljaink kiegészítőelemei a sarokelemek, melyek megkönnyítik az ablakkeret kialakítását, beépítésükkel időt, pénzt és a gérvágás nehézségeit spórolhatja meg.

Miskolc 102 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket