Homlokzatdíszítés kis keretezőlécekkel

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítés kis keretezőlécekkel

A homlokzatdekoráció számtalan lehetőséget rejt magában, mellyel a tulajdonos saját stílusát és egyedi ízlését jelenítheti meg. Különböző színek, anyagok, érdekes formák és eltérő építészeti elemek tehetik a ház homlokzatát látványossá.

Mi olyan kedvező árú homlokzatdíszítési megoldást mutatunk Önnek, melyet saját kezűleg valósíthat meg. Kültéri díszléceinket polisztirolból készítjük, melyek könnyűek és egyszerűen beépíthetők. A polisztirol homlokzati profilok speciális bevonattal vannak ellátva, ezért tökéletesen alkalmasak homlokzati dekoráció kialakítására.

Dekoratív polisztirol keretezőlécek homlokzatdekorációhoz

Szombathely 151 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

Szombathely 151 kültéri díszlécünk egy kis keretezőprofil, melynek segítségével egyedi homlokzatdekoráció valósítható meg. A homlokzati profil 2 méter hosszú és pillanatok alatt beépíthető. A beépítést a díszléccel méretben és mintában azonos sarokelem könnyíti meg. A precízen kialakított kiegészítőelemmel tökéletes keret formálható.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Megnézem a Szombathely 151-es díszlécet >>>>

Ózd 60 kérgesített polisztirol léc, homlokzati elem

Az időjárásálló Ózd 60 kültéri stukkó egy kérgesített polisztirol díszléc, mely ajtó és ablak keretezésére, osztópárkány kialakítására és a lábazat homlokzattól történő optikai elválasztására is használható. Az egyhangú homlokzat ezzel a homlokzati profillal gyorsan és szakszerűen díszíthető, hiszen az Ózd 60 kültéri stukkóhoz több praktikus kiegészítőelemet is gyártunk. A sarokelem megkönnyíti a négyszögletes keretek kiépítését pl. ablakok alatt; a belső és külső sarokelemmel tökéletes osztópárkány alakítható ki. Amennyiben az Ózd 60 polisztirol stukkót az ablak felett építené be, rendeljen előregyártott jobb és bal oldali végelemeket. A kiegészítőelemekkel időt és többletmunkát spórol meg önmagának a stukkózás során.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Megnézem az Ózd 60-as díszlécet >>>>

Balatonfűzfő 150 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

Az ütésálló Balatonfűzfő 150 homlokzati profil egy dekoratív díszléc, mely ablak nélküli és egyhangú homlokzatot vagy falfelületeket tehet dekoratívvá. Ehhez a keretezőprofilhoz egy sarokelemet és egy kombi sarokelemet gyártunk, melyek a beépítés hasznos kiegészítői.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Megnézem a Balatonfűzfő 150-es díszlécet >>>>

Összegzés a kis keretezőlécekről

A homlokzatdíszítés lehet modern vagy klasszikus stílusú, egyedi és hagyományos. Minden esetben fontos, hogy a beépítés gyorsan és egyszerűen elvégezhető legyen és a homlokzat egy tökéletes végeredményt alkosson. A kis keretezőprofillal látványos díszítőelemeket hozhatunk létre a homlokzaton.

Ön melyik keretezőlécet építené be? A gondosan megtervezett kültéri díszlécekhez további kültéri stukkó elemeket választhat. Tekintse meg kínálatunkat és valósítsa meg saját homlokzatdíszítési ötleteit polisztirol stukkóval.

Megnézem a kis méretű keretezőléceket >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket