Homlokzat felújítás kültéri stukkóval

Kültéri stukkó

Homlokzat felújítás kültéri stukkóval

A homlokzat felújítását megterhelő kiadás és körülményes munka helyett tekintheti egy költséghatékonyan kivitelezhető kreatív projektnek is. Hogyan? Polisztirol kültéri stukkóval! Napjainkban a modern stukkó és a hozzá illő, előregyártott kiegészítőelemek polisztirolból készülnek, könnyű súlyúak és egyszerűen beépíthetőek akár szakember segítsége nélkül is. Ráadásul a homlokzat felújítása polisztirol kültéri stukkóval alacsony költségvetésből megvalósítható, hiszen lehetősége van a homlokzatdíszeket közvetlenül a gyártótól megvásárolni. A kültéri stukkó széles méret – és mintaválasztéka lehetővé teszi, hogy háza homlokzatát ízlésének megfelelően, akár teljesen egyedi stílusban díszítse! Kíváncsivá tettük? Ebben a cikkben olvashatja a részleteket.

Homlokzat felújítás lehetőségei költséghatékonyan

A homlokzat felújítására költséghatékony és rendkívül látványos lehetőség a kérgesített kültéri díszlécek használata. A kültéri stukkóval háza homlokzatát egyedi stílusban, ízlésének megfelelően díszítheti és otthonának új megjelenést adhat. Egy esztétikusan és minőségi alapanyagok felhasználásával felújított homlokzat nagy mértkében növeli ingatlana értékét is. A homlokaz felújítása stukkóval tehát nem csak esztétikus, de jó befektetés is.

Homlokzat felújítás hungarocell kültéri stukkóval

Homlokzat felújítása hungarocell kültéri stukkóval egyszerűbb és látványosabb, mint hinné.

Nézze meg a következő videót, melyen egy teljes ablakkeretezést mutatunk be hungarocell kültéri stukkóval:

 

 

Amint a fenti beépítési videóban is látta, a homlokzat felújítása és az ablakok keretezése hungarocell kültéri stukkóval egyszerűen kivitelezhető. Webáruházunkban minden, a beépítéshez szükséges terméket megvásárolhat. A beépítést nagyban megkönnyítik és a tökéletes végeredményt biztosítják az előregyártott kiegészítőelemek. Minden hungarocell kültéri stukkó díszléchez kínálunk üzemi körülmények között gyártott kiegészítőelemeket, mint például jobb és bal oldali végelemeket és 90 fokos sarokelemeket.

 

ablakkeretezés hungarocell kültéri stukkóval

 

ablakdíszítés hungarocell kültéri stukkóval

 

ablakkeret hungarocell kültéri stukkóból

 

Ha nincs még konkrét ötlete, milyen kültéri stukkót válasszon homlokzata felújításához és ablakai keretezéséhez, nézze meg összeállításunkat, ahol több, mint 50 különböző, hungarocell kültéri stukkóval megvalósított ablakkeretezési megoldást mutatunk be!

Ablakkeretezés ötletek hungarocell kültéri stukkóval >>

Kültéri ablak stukkó- látványos ablakkeretezési megoldások

A kültéri ablak stukkó egy rendkívül látványos megoldás házunk ablakainak keretezéséhez és díszítéséhez. A kültéri ablak stukkó megvalósítható hungarocell kültéri stukkó profilokkal, előregyártott timpanonokkal vagy akár L-alakú kávatakarós profilokkal is.

Ablakkáva eltakarása és az ablak keretezése L-alakú kültéri ablak stukkó profilokkal

Remek választás a homlokzat felújításához az L-alakú polisztirol díszléc, melyet ütésálló kéregbevonat véd a mechanikai sérülésektől. Az L-alakú kérgesített kültéri díszléc lehetővé teszi Önnek az ablakkáva szigetelését és az ablakkeretezést egy lépésben, praktikus és esztétikus megoldás kültéri stukkóval.

Miért érdemes a kávatakarós L-profil választania az ablakkeretezéshez?

Hőszigetelés: a polisztirolból gyártott kültéri ablak stukkó díszítőelemek lezárják az esetleges hőhidat az ablakkávánál és ajtókávánál, hiszen ez a polisztirol ugyanolyan anyag, mint a hőszigetelő rendszerekhez használt.

Időmegtakarítás: az L-formának köszönhetően a kültéri stukkó felhelyezése az ablak- és ajtókávára, valamint az ablak- és ajtókerethez egy lépésben elvégezhető. Ez időt, energiát és idegeskedést spórol meg Önnek!

Beépítésre kész: a polisztirolból készült L-alakú kérgesített kültéri díszlécek egy ütésálló réteggel vannak ellátva. A jelölősablon és a gyémántkorong segítségével Ön az L-profilokat az ablakkáva és az ablak oldalsó részéhez professzionálisan, időt spórolva és a helyes szögben tudja méretre vágni. A felhelyezés után az ablakstukkót csak egy diszperziós festékkel kell a kívánt színre festeni.

Egységes és esztétikus megjelenés: a kültéri ablak stukkó profil használatával azon sem kell aggódnia, hogy valóban egyenesre sikerül-e kialakítani az ablakkáva éleit. Az L-formájú stukkóprofilnak köszönhetően biztosan tökéletes lesz a káva éle, hiszen a kültéri L-profilakt üzemi körülmények között gyártjuk.

A vakolat kisebb egyenetlenségeit és az éleket könnyen elfedheti: vigyen fel elegendő Soudal ragasztóhabot az L-formájú kávatakaró díszléc hátoldalra (belső oldal), rögzítse a profilt a kívánt helyre és jól nyomja rá a kültéri polisztirol díszlécet a ragasztófelületre. Kész az ablakkeretezés!

A homlokzat gyors és egyszerű helyreállítása nyílászárócsere után: a nyílászárók cseréje után a kész homlokzat sérülhet. Ebben az esetben nem szükséges az egész homlokzatot újravakolni és festeni. A kávatakaró profilok beépítésével elfedheti a vakolat káva mentén sérült részeit, szigetelheti az ablakkávát és esztétikusan díszítheti a ház homlokzatát. Így megspórolja a nemesvakolat és a munkadíj költségét is.

 

L-alakú kérgesített kültéri díszléc

 

Kérgesített kültéri díszléc kávatakaráshoz

 

Kávatakarós kérgesített kültéri díszléc

 

L-alakú kávatakaró profilokat ablakkeretezéshez több különböző stukkó mintával, számos méretben gyártunk. Teljes kínálatunkat itt tudja megtekinteni:

L-alakú kültéri ablak stukkó profilok kávatakaráshoz >>

Kültéri ablak stukkó

Ha a kültéri ablak stukkóra keresi a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást, ajánljuk figyelmébe a méretre gyártott timpanonokat. A timpanon az ablak vagy ajtó felső, szemöldök részének díszítésére hivatott. Mértre gyártott kültéri ablak stukkó kapható egyenes, csúcsos és íves formában is.

A beépítésre kész kültéri stukkó polisztirolból készül és kéregbevonatnak köszönhetően ütésálló. A timpanon a megfelelő ragasztóval pillanatok alatt rögzíthető a homlokzata. Beépítés után egy vízbázisú festékkel a kívánt színre festhető. A timpanonok tehát gyorsan, szakember segítsége nélkül kivitelezhető megoldást kínálnak háza homlokzatának felújítására és díszítésére.

 

egyenes kültéri ablak stukkó

 

csúcsos kültéri ablak stukkó

 

íves kültéri ablak stukkó

 

Azonnal beépíthető, méretre gyártott kültéri ablak stukkók >>

Kültéri stukkó minták

Kültéri stukkó minták széles választéka elérhető webáruházunkban a https://stukko24.hu oldalon. A könnyebb eligazodás végett a kültéri stukkó termékeket kategóriába soroltuk felhasználási lehetőségeik szerint. Homlokzati díszléceink és polisztirol stukkódíszeink kaphatóak modern kültéri stukkó mintákkal és tradicionális stílusú kivitelben is. Keressen modern vagy klasszikus homlokzati stukkót, biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt. Tekintse meg webáruházunkban a kültéri stukkó mintákat!

 

Kültéri stukkó minták

 

Kültéri stukkó minták

 

Kültéri stukkó minták

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket