Habbetűk gyártása

Kültéri stukkó , Beltéri stukkó

Habbetűk gyártása

Stukkógyártóként a kültéri és beltéri díszítés a szenvedélyünk. Dekorálja Ön is kiváló minőségű alapanyagból készített 3D habbetűvel otthonát vagy üzlethelyiségét.

Szériakínálatunkban 2-féle betűtípusból választhat 3 különböző méretben.

 

Széria habbetűk

 

 

Cambria szériabetűk

 

Miért válasszon polisztirol betűket? A habbetűk és számok

  • alapanyaguknak köszönhetően könnyűek,

  • függőleges sík felületre egyszerűen felragaszthatók vagy pultra, polcra állíthatók,

  • vízbázisú festékkel könnyen festhetők és

  • sokrétű felhasználást tesznek lehetővé.

A habbetűk kiválóan alkalmasak gyerekszoba dekorálására: ajtóra vagy falra ragasztva; nappaliban polcra állítva és üzlethelyiségben falra rögzítve.

Kültérben szeretné az utca nevét és a házszámot láthatóvá tenni? Kérje szériabetűinket kérgesített és festett kivitelben! A kérgesített felület ütésálló és vízálló bevonatot képez, mely ellenáll a mechanikai sérülésekkel szemben is.

 

Habbetű: HoHoHo

 

 

Habbetű:  Xmas

 

 

Habbetű: Advent

 

A beépítés egyszerűen és gyorsan elvégezhető. A betűk ragasztási felületére nyomjon polisztirol ragasztót, majd ragassza fel a polisztirol betűket az adott felületre. A felesleges ragasztót törölje le.

Nagyobb betűket szeretne vagy más betűtípusból kéri a habbetűket? Egyedi paraméterekkel rendelkező számok, betűk és logók elkészítését is vállaljuk! Tekintse meg az ajánlatkérés részleteit az alábbi oldalon:

Ajánlatkérés részletei >>>

Használja a 3D betűket és számokat évfordulók és jubileumok alkalmával! Tegye az ünnepet emlékezetessé és a hétköznapokat kellemesebbé!

Megtekintem a betűk és számok szériakínálatát >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket