Beltéri stukkózás egyszerűen – a profik titka

Beltéri stukkó , LED stukkó

Beltéri stukkózás egyszerűen – a profik titka

Minden szakterületen léteznek fortélyok, melyeket a szakmában dolgozók munkájuk gyorsabb kivitelezéséhez vetnek be. Célunk, hogy Ön a beltéri stukkó díszlécek beépítése során a legjobb technikák felhasználásával, a lehető legegyszerűbben készíthesse el fantasztikus és egyedi beltéri stukkódíszítését.

A LED világítás kialakítására alkalmas stukkókat XPS alapanyagból gyártjuk. A díszlécek könnyűek, ezért a beépítéshez nincs szükség szögre vagy dübelre. A díszléceket polisztirol stukkó ragasztóval rögzítheti a mennyezetre, ill. oldalfalra. Vigyen fel a díszléc ragasztási felületére hullámos alakban, ill. a kisebb felületre egyenes csíkban stukkó ragasztót. Mivel a stukkó ragasztó teljes száradási ideje 24 óra, ezért használhat a stukkó ragasztón felül meleg ragasztót is. A meleg ragasztó gyorsan megköt, így nem kell alátámasztania a díszléceket.

 

Polisztirol stukkó díszléc beépítés tippek

 

A polisztirol ragasztó használata azonban nélkülözhetetlen, hiszen nem csak a stukkó hátoldalára, hanem a díszlécek toldásához is fel kell vinni azt. A két léc találkozásához használjon megfelelő mennyiségű stukkó ragasztót. A kitüremkedett polisztirol stukkó ragasztó profilsimítóval letörölhető, száradás után finomra csiszolható. A polisztirol ragasztó a díszlécek között rugalmas marad, ezért a későbbiekben nem keletkezik repedés. Így egy egységes és dekoratív beltéri díszítést valósíthat meg.

A beépítés teljes folyamatát videóinkon keresztül kísérheti figyelemmel. Amennyiben ezek után is kérdése van, keresse kollégáinkat az oldalak alján található elérhetőségen!

Beltéri polisztirol díszlécek, stukkók >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket