7 tipp a beltéri stukkózás előkészítéséhez

Beltéri stukkó

7 tipp a beltéri stukkózás előkészítéséhez

A beltéri stukkódíszítés most egyszerűbb és költséghatékonyabb, mint gondolná. Könnyű és egyszerűen beépíthető polisztirol díszléceinket többféle kivitelben kínáljuk Önnek, melyekkel a holkereket, a mennyezetet és az oldalfalat is esztétikusabbá teheti. A beltéri stukkódíszítés tervezéséhez adunk néhány tippet.

1. Először azt javasoljuk, gyűjtsön inspirációt otthona különböző helyiségeinek stukkózásához, hiszen polisztirol termékcsaládjaink (díszléc + kiegészítőtermékek) számtalan díszítési lehetőséget kínálnak Önnek. Fedezze fel a LED-es stukkóink és beltéri díszléceink által nyújtotta lehetőségeket és válasszon holkerléceink, oldalfali és mennyezeti díszléceink, rozettáink és LED stukkóink közül!

2. Kiválasztotta a stukkózáshoz szükséges díszlécek és LED-es stukkók mintáját, de szeretné azok méretét a beépítés helyszínén megtekinteni? Rendeljen mintacsomagot, mely 5 darab, egyenként kb. 10 cm mintadarabot tartalmaz. A következő linkre kattintva a mintacsomagról további tudnivalókat olvashat és mintadarabokat is rendelhet:

 

Mintacsomag

Mintacsomag rendelés >>>

 

3. Már eldöntötte, mely helyiségbe milyen díszítőelemeket szeretne beépíteni? Mérje le a díszíteni kívánt falak hosszát! Az egyszerűbb áttekinthetőség érdekében készíthet egy egyszerű rajzot/vázlatot, melyen bejelölheti a sarokelemek, toldóelemek és egyéb kiegészítőelemek helyét, valamint a falak méretét. Így könnyedén összeszámolhatja a szükséges mennyiségeket.

4. A díszlécek mennyiségét méterben, a kiegészítőelemek mennyiségét darabszámban adja meg!

 

Polisztirol stukkó rejtett világítással

 

 

Stukkó díszlécek beépítve

 

5. A beltéri díszlécek és stukkóelemek beépítéséhez polisztirol ragasztó szükséges, melyet szilikonpisztollyal könnyedén adagolhat. Ezeket a kellékeket a termékoldalakon helyezheti bevásárlókosarába.

6. Amennyiben szüksége van még takarófóliára, éles szikére vagy maszkolószalagra a beépítéshez, látogasson el „Díszléc ragasztó és rezsianyagok” oldalunkra, hogy mindent egy helyen, kényelmesen szerezhessen be.

 

Díszléc ragasztó és rezsianyagok

Rezsianyagok >>>

 

7. Hangulatvilágítást és közvetlen világítást fog kiépíteni? LED webáruházunkban a LED szalagokat, LED szpotokat és a működtetésükhöz szükséges kellékeket is megtalálja!

 

LED alumíniumprofil

LED áruház >>>

 

Segítségre van szüksége a tervezéshez vagy a rezsianyagok mennyiségének meghatározásához? Keresse fel munkatársunkat az oldal alján található elérhetőségek egyikén!

Válasszon széles termékkínálatunkból, hogy létrehozhassa fantasztikus, elegáns és dekoratív stukkódíszítését!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket