Üdvözöljük!

Információk

Szállítási információk

Szállítás:

A csomagokat a Magyar Posta Zrt. útján szállítjuk ki. A Posta vállalja, hogy a csomagot a feladást követő napon, vagy a rákövetkező napon kézbesíti.

Szállítási költségek:

Bruttó 40 000 Forint vásárlás alatt: Bruttó 2 000 Forint

Bruttó 40 000 Forint vásárlás felett: Ingyenes

Személyes áruátvétel:

Lehetőségük van a megrendelt termékeket személyesen átvenni mintaboltunkban. A termék kosárba kerülése után kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessék az áru átvételének időpontját. Mintaboltunk minden hétköznap 8-17 óráig és minden szombaton 8-12 óráig nyitva tart. A megadott nyitvatartási időn belül vehetik át a termékeket.

 

Fizetési módok

1.) Előreutalás

Válassza fizetési módként az "Előreutalást", ez azt jelenti, hogy a rendelésvisszaigazolás utána Ön egy proforma számlát kap, mely tartalmazza a banki adatokat és az utaláshoz szükséges információkat. A pénz beérkezte után azonnal postázzuk csomagját, mely 2 munkanapon belül megérkezik Önhöz.

2.) Utánvét

A megrendelt termékeket tartalmazó csomagjához utánvéttel is hozzájuthat. A teljes összeget átvételkor a postásnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a csomagot.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.