Üdvözöljük!

Sima felületű polisztirol oszlop díszítéshez szigeteléshez

Sima felületű polisztirol oszlop díszítéshez szigeteléshez

Polisztirol oszlopok, bordázott felületű oszloptörzs burkolat

Beltéri oszlop esetén, a kezeletlen felületű polisztirol oszlop, oszlop borítás használatát javasoljuk, amennyiben nem áll fenn mechanikai sérülés veszélye. Polisztirol oszlop burkolat fehér anyagának köszönhetően könnyedén a kívánt színre festhető, egy vízbázisú festékkel.

Az oszloptest mintázata megegyezik a régi görög oszloptörzs díszítéssel, anyagában és kivitelezésében ezzel szemben eltér, hiszen a mai kor elvárásainak megfelelően anyagukban könnyed, kivitelezésükben pedig egyszerű és gyors polisztirol oszlop, más nevén hungarocell oszlop testeket kínálunk.

Válassza ki az Ön számára megfelelő átmérővel rendelkező oszlop díszítést, melyhez méretben illeszkedő 3 oszlopfő, oszlopláb és számos beépítést könnyítő kiegészítő közül választhatja ki az Ön otthonához illő darabokat. 

Oszlopfőink fél darabokban kaphatóak, így az áruk is fél darabra vonatkozik. Az oszloptestek negyed darabokban kaphatóak, áruk egy negyed darab 1 méterére vonatkozik.


23 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

23 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.