Üdvözöljük!

Polisztirol oszloptalp kérgesítve

Polisztirol oszloptalp kérgesítve

Kültéri polisztirol oszloptalp, oszlopláb kérgesítve

Kültéri oszlop esetében a kérgesített burkolatot ajánljuk, hiszen szükség van az oszlop épségének megőrzése érdekében.

De mit tehetünk az oszloptalp, oszlopláb védelméért?

Az oszloptalp az oszlop azon része, mely kiemelt figyelmet igényel, hiszen az oszloptestnél szélesebb és sokszor a látószögünkön kívül esik.
Ebből kifolyólag oszloptalpainkat úgy terveztük, hogy mosólábazat kialakítását lehetővé tegyék, hiszen az oszlopláb az oszlop azon része, mely leginkább ki van téve különböző sérüléseknek, fokozottan óvnunk kell a mechanikai károsodásoktól pl: porszívózás, vegyszeres felmosó víz.
Az oszlopláb mosólábazatát, a padlón használt járólap vagy akár parketta szegővel is burkolhatja.

Esztétikai szempontból fontos, hogy az oszloptalp mintázata megegyezzen az oszlopfő mintájával. A polisztirol oszloptalp könnyedén a kívánt színre festhető, egy vízbázisú festékkel.

Válassza ki, az Ön számára megfelelő átmérővel rendelkező oszlopláb, oszloptalp díszítést, melyhez méretben passzoló 2 mintázatú oszlop borítás, oszlopfő és számos beépítést könnyítő kiegészítő közül választhatja ki, az Ön otthonához illő darabokat. 

Oszlopfőink, oszloplábaink fél darabokban kaphatóak, így az áruk is fél darabra vonatkozik. Az oszloptestek negyed darabokban kaphatóak, áruk egy negyed darab 1 méterére vonatkozik.

1-60-ig Össz.: 69

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Oldal:
  1. 1
  2. 2

1-60-ig Össz.: 69

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Oldal:
  1. 1
  2. 2

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.