Üdvözöljük!

Oszlopok, dekoratív oszlop, hungarocell oszlop kedvező áron

Oszlopok, dekoratív oszlop, hungarocell oszlop kedvező áron

Polisztirol oszlopok, bordázott felületű oszloptörzs burkolat

Beltéri oszlop esetén, a kezeletlen felületű polisztirol oszlop, oszlop borítás használatát javasoljuk, amennyiben nem áll fenn mechanikai sérülés veszélye. Polisztirol oszlop burkolat fehér anyagának köszönhetően könnyedén a kívánt színre festhető, egy vízbázisú festékkel.

Az oszloptest mintázata megegyezik a régi görög oszloptörzs díszítéssel, anyagában és kivitelezésében ezzel szemben eltér, hiszen a mai kor elvárásainak megfelelően anyagukban könnyed, kivitelezésükben pedig egyszerű és gyors polisztirol oszlop, más nevén hungarocell oszlop testeket kínálunk.

Válassza ki az Ön számára megfelelő átmérővel rendelkező oszlop díszítést, melyhez méretben illeszkedő 3 oszlopfő, oszlopláb és számos beépítést könnyítő kiegészítő közül választhatja ki az Ön otthonához illő darabokat. 

Oszlopfőink fél darabokban kaphatóak, így az áruk is fél darabra vonatkozik. Az oszloptestek negyed darabokban kaphatóak, áruk egy negyed darab 1 méterére vonatkozik.


 

23 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

23 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

 Polisztirol bordázott oszlop burkolat, oszloptest

 

 Oszlop, pillér dekoráció polisztirol elemekkel

 Kérem, tekintse meg rövid videó összeállításunkat, ahol bepillantást nyerhet a gyors és könnyű munkálatokról illetve a végeredményről.
Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

 

Bordázott polisztirol oszlop burkolatainkat két különböző kivitelben kínáljuk Önnek:

  1.  Natúr, kezeletlen felületű bordázott beltéri polisztirol oszlop
  2.  Kezelt, kültéri kérgesített bordázott polisztriol oszlop


Polisztirol oszlop, hungarocell oszlop


 


Az oszlop íveit úgy alakítottuk ki, hogy egy komplett oszlop burkolásához 4 db negyed polisztirol burkolat elem szükséges, az elemek hossza pedig 2 m.

Amennyiben szükséges, egy apró fogazatú fűrész segítségével az oszloptest könnyedén méretre vágható. Azonban, ha a díszíteni kívánt oszlop 2 méternél magasabb, úgy lehetősége van az oszloptest toldására is.

Oszlop borításokat 13 cm-től, 35 cm átmérőig találja meg kínálatunkban. Abban az esetben, ha Önnek egyedi méretű vagy szögletes oszlopa van, kérem, lépjen kapcsolatba velünk, hiszen az elsődleges fő szempont számunkra, hogy az Ön igényeinek megfelelő megoldást kínáljunk. Kérem, vegye figyelembe, hogy ebben az esetben a termék átfutási ideje akár, 2 hét is lehet. Időtartama függ az aktuális megrendelésektől, a szerkesztés, gyártás, postázás átfutási idejétől. Ebben az esetben folyamatosan tájékoztatjuk rendelése állapotáról.

Polisztirol oszlop
 
Egyedi megrendelés alapján készített polisztirol oszlop, dekorációs oszlop
 Polisztirol oszlop, dekorációs oszlop  Polisztirol oszlop, kültéri oszlop  Polisztirol oszloptalp, egyedi rendelésre
 
Amennyiben Önnek, 2 m-es vagy annál kisebb fél oszlopa van, vagy dekorációs oszlopot szeretne készíteni, 2 db negyed polisztirol oszlopburkolat is elegendő lehet.
Féloszlop Polisztirol fél oszlop Beltéri polisztirol oszlop
 
Hasznos infó

Az oszlop átmérőjét könnyen meghatározhatjuk:

1. Mérjük le az oszlop kerületét, majd osszuk el 3,14-el.

2. Ezzel a számítással megkapjuk az oszlop pontos átmérőjét (amennyiben nem egész számot kap, kerekítsen fölfele), azonban a ragsztási felületnek is helyet kell adni ezért, a kapott eredményhez hozzáadunk +1 cm-t.

3. A kapott végeredményt váltsuk át mm-be.


Példa: Oszlop kerülete: 70 cm.

Az oszlop kerületét osszuk el 3,14-el: 70 cm / 3,14 = 22,292 cm fölfele kerekítve az oszlop átmérője: 23 cm.

Ragasztási felületnek helyet számolva: 23 cm + 1 cm = 24 cm

Oszlop burkolataink belső átmérője mm-ben van megadva, váltsuk át: 24 cm = 240 mm-es belső átmérőjű oszlop borításra van szükségünk.

 
 Polisztirol oszlop és oszlopfő beépítése

Videónkban részletesen megtekintheti, egy kész oszlop beépítését, polisztirol oszlop burkolat és oszlopfő használatával.

Az oszloptestet negyed darabokban, míg az oszlopfőt az egyszerű kivitelezés miatt, fél darabokban gyártjuk.

Megmutatjuk a 4 negyed elemből álló polisztirol oszlop burkoló elemek lépésről lépésre történő burkolását, illesztések nyomainak eltüntetését. Majd ezt követően a 2 fél darabban gyártott polisztirol oszlopfő beépítését és az oszlopfőkhöz legyártott profilsimító használatát.


Kérem, tekintse meg videónkat. >>>

 


Polisztriol oszlopfő


Beltéri oszlop esetén, a kezeletlen felületű polisztirol oszlopfő használatát javasoljuk, amennyiben nem áll fenn mechanikai sérülés veszélye. A polisztirol oszlopfő fehér anyagának köszönhetően könnyedén a kívánt színre festhető, egy vízbázisú festékkel.

Esztétikailag kiemelkedően fontos, hogy az oszlopfő mintázata megegyezzen az oszloptalp mintájával.
Amennyiben nem épített oszloplábat tanácsos oszlopfőt beépítenie, hiszen ez adja meg oszlopa fő ékét, mely egyből magával ragadja, vonzza a tekintetet.

Tovább a natúr felületű polisztirol oszlopfőkhöz >>>


Minimalista oszlopfő, polisztirol oszlopfő
 

Polisztirol oszloptalpAz oszloptalp az oszlop azon része, mely kiemelt figyelmet igényel, hiszen az oszloptestnél szélesebb és sokszor a látószögünkön kívül esik.

Ebből kifolyólag oszloptalpainkat úgy terveztük, hogy mosólábazat kialakítását lehetővé tegyék, hiszen az oszlopláb az oszlop azon része, mely leginkább ki van téve különböző sérüléseknek, tehát fokozottan óvnunk kell a mechanikai károsodásoktól pl: porszívózás, vegyszeres felmosó víz.
Az oszlopláb mosólábazatát, a padlón használt járólap vagy akár parketta szegővel is burkolhatja.

Esztétikai szempontból fontos, hogy az oszloptalp mintázata megegyezzen az oszlopfő mintájával. A polisztirol oszloptalp könnyedén a kívánt színre festhető, egy vízbázisú festékkel.

Tovább a polisztirol oszloptalp kínálathoz >>>
 Oszloptalp, oszlopláb

Kérgesített kültéri oszlop burkolat


Kültéri oszlop esetén, a kezelt felületű, kérgesített polisztirol oszlop, oszlop borítás használatát javasoljuk. A kültéri oszlopok számos mechanikai sérülésnek vannak kitéve, ezért fontos, hogy kültéri használat esetén az oszlop megfelelően kezelt legyen.

 

Tovább a kérgesített kültéri oszlop, pillér burkolat megtekintéséhez >>>

Kültéri kérgesített oszlopburkolat


 
   

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.