Üdvözöljük!

Spot izzó, mélysugárzó

Spot izzó, mélysugárzó

 

A polisztirol stukkóba épített LED spotok gazdaságos, energiatakarékos LED világítást biztosítanak az Ön otthonában. Kihasználva a LED spotok alacsony hőtermelését számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre a LED izzók stukkóba történő beépítésére. Legyen szó fürdőszoba világítás, nappali, hálószoba, dolgozószoba világításának tervezéséről, célunk, hogy minden információt megadjunk Önnek, ami a LED stukkó és LED világítás kialakításához nélkülözhetetlen.

 

Minden bizonnyal a LED spot lámpák és a LED stukkó kombinációja csodálatos közvetlen világítást biztosít, hiszen a világítást a saját ízlése szerint alakíthatja ki, emellett nagy előnye az energiatakarékosság, a hosszú élettartam, és nem utolsó sorban az esztétikus, stílusos megjelenés. Ugye ez az, amit Ön keres?

 

Részletes információt a LED spot lámpák és a hozzájuk illeszkedő spot keretek beépítéséről, azok tulajdonságairól a táblázat alatt talál. További hasznos részletekről olvashat a LED spotlámpák, spot keretek, LED kiegészítők termékoldalain, valamint a közvetlen megvilágítás, azaz direkt világítás kialakítására alkalmas díszlécek kategória oldalán.

 

7 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

7 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

LED világíáts LED izzókkal az egész lakásban!

LED

A LED technológia manapság egyre gyorsabb ütemben fejlődik. A LED izzó, LED fényforrás, egy szóval a LED világítás elterjedése miatt szinte rutinszerűen váltjuk át a wattokat lumenre. Szeretnénk Önnek segíteni a választásban, ezért egy rövid összefoglalót készítettünk a kínálatunkban található LED spotok, LED izzók tulajdonságairól. A LED mennyezeti szpotok teljesítménye (watt) mellett a fényintenzitásról (lumenek) és a színválasztásról is írunk, hogy Önnek még könnyebb legyen a választás.

GU10 LED Szpotok egyenes a gyártótól - Philips LED izzók

Kínálatunk legújabb terméke a GU 10 foglalatú Philips márkanevű LED szpot. Függetlenül attól, hogy irodája mennyezeti világítását, vagy otthona, többek között a konyha, nappali, hálószoba világítását tervezi, a Philips LED szpotok beépítése biztosan jó választás.

Philips GU10 LED spot izzó előnyei

Nézzük meg, milyen előnyökkel rendelkezik a Philips Led spot izzó. Az esztétikus forma mellett nem csak az energiatakarékosság jellemzi a Philips LED izzókat. Mindezek mellett biztosak lehetünk abban, hogy elég fényerőt biztosítanak. A kínálatunkban megtalálható Philips spot teljesítménye 5 Watt, fényereje pedig 550 lumen. El sem hinnénk, de ez a LED spot lámpa egy 50 Wattos halogén izzó teljesítményének felel meg. Gondoljon csak bele, a fényerőt tekintve megegyeznek, viszont teljesítményben egészen pontosan a tizedét fogyasztja a LED spot lámpa a halogén izzóhoz képest. Ugye megdöbbentő, hogy milyen szintet ért el a LED technológia? Fontos információ még, hogy a Philips LED spot izzó sugárzási szöge 120°, ami azt jelenti, hogy ez a spot lámpa képes egy nagyobb terület homogén megvilágítására. Ennyi információ után már könnyebb is a választás.

Hangulatvilágítás energiatakarékos Phlips LED izzók beépítésével

Az energiatakarékos Philips LED izzók kellemes világítást eredményeznek otthonában. Kínálatunkban két színhőmérsékletű Philips fényforrás található. Az egyik LED izzó színhőmérséklete 3300 Kelvin alatti, ami azt jelenti, hogy ez egy kellemes, meleg fehér színt ad. A másik Philips LED lámpa 5500 Kelvin feletti színhőmérséklettel bír, mely hidegfehér színt eredményez. Ezekből az adatokból azért még nem olyan egyszerű eldönteni, vajon melyik színhőmérsékletet, melyik helyiségben alkalmazzuk annak érdekében, hogy az otthoni világításunk minél élvezhetőbb, kellemesebb legyen. A meleg fehér LED lámpákat nappalikba, hálószobákba ajánljuk. A hidegfehér LED fényforrás tökéletes választás lehet konyhai világítás, irodai világítás megtervezésénél.

LED izzók a mennyezeti stukkó lámpában

GU 10 LED Spot lámpa 4 W 280 lm mennyezeti világítás kialakításához

A kínálatunkban található GU 10 LED spot lámpák egy alternatív, pénztárcabarát megoldást nyújtanak LED mennyezeti világítás kialakításához. Ezek a LED izzók a 4 wattos teljesítmény mellett 280 lumen fényerőt biztosítanak. A 4 wattos LED fényforrás, LED spot teljesítménye egy 35 Wattos halogén izzó fényerejének felel meg. A GU 10 típusú foglalatnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kínálatunkban található spot lámpa keretekhez. A webáruházunkban megtalálható 4 Wattos LED izzó színhőmérséklete 2700 Kelvin. Ez a melegfehér fény tökéletes választás nappali világítás, hálószoba világítás kialakításánál.

GU 10 LED lámpa 5 W 400 lm - meleg fehér, hidegfehér LED világításhoz

Az 5 Wattos GU10 foglalatú LED lámpa mind meleg-, mind hidegfehér kivitelben megtalálható kínálatunkban. Az 5 wattos teljesítmény 400 lumen fényerőt biztosít, mely megegyezik egy 40 Wattos halogén lámpa teljesítményével. A kitűnő árérték arány miatt az 5 Wattos LED lámpák beépítését ajánljuk konyvai világítás, dolgozószoba világítás kialakításakor, ahol nagyobb a fényigény, esetleg funkcionális világításra van szükség. Az energiatakarékos 5 Wattos izzók sugárzási szöge 110°, mely a magasabb fényerővel társulva egységes világítást biztosít nagyobb felületen is.

LED izzók a konyhában

Dimmelhető GU 10 LED fényforrás 7 W 500 lm – Mennyezeti lámpa állítható fényerővel

Kínálatunk egyik legújabb terméke a dimmelhető LED fényforrrás, melynek foglalat a többi szpot mellett szintén Gu 10 típusú, így a webshopunkban található keretek bármelyikéhez tökéletesen illeszkedik. Teljesítményét tekintve a 7 Wattos izzók 500 lumen fényerőt biztosítanak. A nagy fényerő mellett óriási előnye, hogy könnyedén, egy fali dimmer segítségével bármikor állíthatunk a fény intenzitásán. Ezért ajánljuk a dimmelhető szpot beépítését nappali világítás, hálószoba világítás kialakításakor, hiszen ezekben a helyiségekben a fényigény általában a napszaktól függően eltérő. A szabályozható LED fényforrások lehetővé teszik a mennyezeti világítás fényintenzitásának beállítását. A 7 wattos dimmelhető LED szpotok megtalálhatóak webáruházunkban meleg fehér és hideg fehér színben is.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.